Транспорт от България до Франция

Фирма „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД предлага широка гама от услуги за автомобилен транспорт от България до Франция и от Франция до България. Ние сме тук, за да отговорим на Вашите нужди.

Услугите, които предлагаме, включват транспорт и покриват градове като Париж, Мец, Реймс, Марсилия, Нант, както и други региони на страната, като ги свързват свободно с всяка част на Европа.

Предлаганият транспорт е на групажни и цели камиони, заедно с куриерски пратки. Независимо каква пратка желаете да изпратите до Франция от България или от Франция за България – ние сме тук, за да съдействаме.

Дългогодишният опит и утвърдената позиция в транспортната и спедиторската индустрия на фирма ДА ЛОГИСТИКА ГРУП позволяват да предлагаме услуги на най-високо ниво. Екип от напълно ангажирани служители ще гарантира, че всяка част от логистичния процес се извършва надеждно и изчерпателно. Поради независимостта на нашата фирма, обхватът на услугите остава неограничен. Това означава, че спецификациите на всеки проект са съобразени с индивидуалните нужди на клиента.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП предлага автомобилен транспорт от България до Франция и обратно, както и на нейна територия до всеки европейски град.

Благодарение на възможността за използване на автомобилен и комбиниран транспорт, има пълна свобода по отношение на вида на товара, професионален екип с дългогодишен опит. Той ще гарантира спокойствие и увереност на всеки етап от транспорта.

Ако искате да изпратите стоки от всяка точка на Европа до Франция или обратно, нашата транспортна фирма предлага пълни транспортни услуги.

Фирма „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП ЕООД“ се основава на богат опит и непрекъснато развитие. Това ни позволява да предлагаме най-новите транспортни решения, като същевременно запазваме изчерпателността на услугите и тяхната безопасност. Каним ви да се запознаете с нашите транспортни решения и да се свържете с нас. Нашите консултанти ще отговорят на всички въпроси, същевременно създавайки услуга, адаптирана към нуждите на всеки клиент.

Свържете се с нас още днес! Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *