Винаги сме внимателни към нуждите на нашите клиенти и се ангажираме да поддържаме отношения на доверие. Ето защо в ДА ЛОГИСТИКА ГРУП нашите транспортни решения гарантират срокове, проследимост и обратна информация на всеки етап от маршрута на стоките. На Вашето внимание предоставяме услуга включваща транспорт от България до Испания и обратно.

Удовлетворението на клиентите е наш приоритет, което се постига чрез нашата последователност и контрол на транспортния поток.

Надеждността и последователността са отличителните белези на услугите на ДА ЛОГИСТИКА ГРУП.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП предоставя товарен транспорт от България до Испания и обратно спрямо индивидуалните изискания на всеки клиент. Част от предоставяните от нас услуги включват:

Нашият висококвалифициран екип е готов да организира и извърши товарния транспорт на вашата пратка до различни точки в Испания. Оставете ни запитване още днес!

Товарни превози България-Испания-България;

Хладилни превози България-Испания-България;

Транспорт на стоки, мебели и багаж от България до Испания и обратно;

Преместване на цялостни домове и офиси.

Препоръчителен срок за запитвания за транспорт:

2-3 дни преди датата на товарене

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП предлага товарен превоз от България до Испания и обратно на:

Комплектни товари;

Групажни пратки;

Стоки с температурен режим;

Лични вещи;

Мебели и офис оборудване;

Багаж.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП поддържа групажна линия между България и Испания. Транзитните времена са съобразени с нуждите на нашите клиенти и техните партньори.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП предлага бърз и надежден групажен транспорт от България до Испания и обратно. Ние можем да ви предложим цялостно решение за транспортирането на вашия товар.

С нашата  групажна линия от България към Испания гарантираме коректно отношение, отлична комуникация и навременна доставка на вашия товар.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП е вашият партньор за организация и транспортиране на вашите товари (комплектни или групажни) до всяка точка в Испания. Дългогодишният опит на нашите служители гарантира коректно отношение, отлична комуникация и навременна доставка на вашия товар.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП предлага сигурен и надежден превоз на вашите групажни пратки, като гарантираме бърза и сигурна доставка до посочения от вас адрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *