Нашата фирма „ДА ЛОГИСТИКАГРУП“ ЕООД предоставя услугата транспорт от България до Белгия и от Белгия за България, осигурявайки гъвкавост и надеждност в доставките.


Нашите услуги включват разнообразни възможности, съобразени с нуждите на потребителите:
Товарен транспорт и превози:


Транспортиране на товари по линията България-Белгия-България


Хладилни товари: България-Белгия-България


Транспорт на стоки и мебели: на Вашето внимание можем да предложим организиране на цялостно преместване.
Експресен и групажен транспорт на комплектни товари, групажни пратки, стоки с необходим температурен режим, лични вещи и багаж, мебели и офис оборудване.
Нашата фирма „ДА ЛОГИСТИКАГРУП“ ЕООД разполага с висококвалифициран екип, готов да организира и изпълни товарния транспорт от и до различни точки в Белгия. Препоръчително е да направите запитване за транспорт най-късно 2-3 дни преди предполагаемата дата на товарене.
Нашите линии за товарен превоз са обслужвани от бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост и съответстващо оборудване, отговарящо на всички технически изисквания. Фирмата ни се грижи за гъвкавостта на транзитните времена, насочени към удовлетворението на клиентите и техните партньори.


„ДА ЛОГИСТИКАГРУП“ ЕООД предлага бърз и надежден групажен транспорт, специализиран в експресни поръчки, като се позиционира сред един от най-достъпните партньори в транспортни услуги на пазара за групажен транспорт до Белгия.


Нашата фирма е готова да предостави цялостно решение за транспортирането на Вашия товар, използвайки разнообразни видове товарни автомобили при необходимост.


Сигурен и надежден превоз на групажни и комплектни пратки, сигурен транспорт от България до Белгия и от Белгия за България. Ние държим на бърза и сигурна доставка, коректно отношение и отлична комуникация с нашите клиенти. Винаги сме готови да предложим гъвкави и надеждни решения с подходящи транспортни средства и оборудване, отговарящи на всички технически изисквания. Потърсете ни още днес за изготвяне на индивидуална оферта, съобразена с Вашите нужди. Ние разбираме от транспорт, а нашето мото е, че можем да доставим всичко – от камион до кашон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *