Транспорт от България до Барселона и обратно

Транспортът е професия, в която мъжете и жените се отдават на нея от страст. Именно тази страст, съчетана с ангажираност, прилагаме ежедневно, за да обслужваме нашите клиенти. На Вашето внимание предлагаме транспорт от България до Барселона и обратно.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП е транспортна компания с широка гама от транспортни продукти и услуги, насочени към отделни отрасли на икономиката и специализирани звена.

Всички видове транспорт, които предлагаме в страната и чужбина можете да намерите в раздел Транспортни услуги или като изпратите запитване в нашата контактна форма. Препоръчваме ви да изберете подходящата услуга за доставка, която отговаря на вашите индивидуални предпочитания. Ако не можете сами да прецените, ние сме тук, за да Ви помогнем при нужда от услуга транспорт от България до Барселона и обратно.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП е доверен бизнес партньор, който иска да осигури максимални ползи и подкрепа на своите клиенти

Нашата цел е да предложим надежден транспорт от България до Барселона и обратно, като подходим индивидуално към всеки един клиент. Нашите услуги включнат още групажен транспорт до различни части на Испания и Европа.

Сред нашите услуги:

Предлагаме палетизиране на чували, кашони и други стоки изискващи палетизиране;

Предлагаме сигурно получаване на стоки под наблюдение на камери за видеонаблюдение;

Ние гарантираме получаването на стоките в рамките на индивидуално установената с нашите клиенти стратегия, т.е. приемане, както и качествен и количествен контрол на ниво артикул, кашон или палет;

На всеки етап от процеса ще предоставим информация за статуса на получаване на стоките;

Ние ще ви помогнем да подобрите ефективността на логистиката на веригата за доставки за развитието на вашия бизнес.

Ние транспортираме вашите групажни, цели или частични товари в сектора на индустриалните и потребителските стоки и управляваме вашите доставки и дистрибуция, както европейско, така и национално, на най-високо ниво.

За повече информация относно организацията и процесите, свързани с планирането на пътуване до друга държава се свържете с нашия екип.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *