Фирма „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ предоставя услуги за транспорт на товари от Полша за България България до Полша при изгодни условия!*


НИЕ се съобразяваме изцяло с нуждите на Нашите клиенти. Стремим се да удовлетворим всяка Ваша транспортна нужда.


Можем да ви предложим както групажна линия така и индивидуални доставки от врата до врата.
Транспорт на товари от Полша за България и от България до Полша се извършва при изгодни условия.


За да изпратите малък товар, не е необходимо да поръчвате огромен контейнер или камион, повечето от които ще останат незапълнени и ще трябва да заплатите за услуга, която няма да използвате. Доставката или автомобилният транспорт на групажни товари от Полша за България елиминира този проблем. Основното е да изберете доверен партньор при превоз на товари. Ако трябва да изпратите товари, обърнете внимание на фирма с дългогодишен опит, каквато е компания ДА ЛОГИСТИКА ГРУП.


В случаите когато избирате консолидиран товар, няма да се налага да плащате допълнително за празно място в превозното средство. По този начин няма и да харчите пари нерационално, а също така няма да се налага да използвате други, нерентабилни методи за доставка (например изпращане със самолет) – предлаганите от нас услуги са в пъти по-изгодни!.


Транспортирането и доставката на групажни товари на територията на Европа (включително транспорт на товари от Полша за България и от България Полша ) от ДА ЛОГИСТИКА ГРУП се извършва в най-кратки срокове. Транспортираме товари от всякаква сложност. Фирма „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ се отличава с индивидуален подход към всеки клиент, който поръчва транспорт на товари, както и достъпни тарифи. Благодарение на богатия ни опит и изградените дългосрочни партньорства, както и квалифициран персонал, фирмата ни предлага едни от най-достъпните услуги като цена и качество на превоза на товари. В същото време специалист на фирма „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ винаги е готов да посъветва всеки клиент по всякакви въпроси, свързани с транспорт на товари от Полша за България. България за Полша както и за други дестинации.

Избирайки фирма „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ като доверен партньор за сигурен и бърз превоз на товари – избирате лоялност, коректност, индивидуален подход и достъпни цени.


Оставете запитване на уебсайта или на mail office@da-logistica.bg. Така наш мениджър ще се свърже с Вас и ще ви посъветва подробно по всички въпроси. Ще Ви каже и за цената на превоза на товари, ако се нуждаете от услугата транспорт на товари от Полша до България или България до Полша.

*превозваме всякакви разрешени от закона безопасни и ОПАСНИ по ADR стоки без живи животни.

От КАШОН ДО КАМИОН!

Очакваме Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *