„ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД предлага първокласни услуги за сухопътен транспорт, както в национални, така и в международни превози. Ние покриваме цяла Европа и осъществяваме редовен групажен транспорт на стоки от България до Хърватия и обратно, като гарантираме надеждност и ефективност. Дългогодишният ни опит ни прави стабилни партньори.

Искате ли да оптимизирате разходите за транспортиране на вашите стоки от България до Хърватия и обратно? Търсите ли партньор, който да спазва най-строгите срокове и да гарантира сигурността на вашите пратки? Оставете запитване във формата за контакт с нас и се уверете в професионализма на нашия екип.

Ние се различаваме от останалите компании за международен автомобилен транспорт. Със сериозността и точността, с която подхождаме към всяка поръчка, ние гарантираме натоварването по всяко време. Стриктно спазваме всички международни правила и разпоредби, като винаги намираме най-изгодното решение за нашите клиенти спрямо техните индивидуални изисквания. Предлагаме превоз на разнообразни товари, включително и на леки автомобили.

Специализираме в групажен транспорт и превоз на тежки машини и обемисти товари, като покриваме цялата национална и европейска територия. Предлагаме достъпни и ефективни решения за всеки, който има нужда от транспорт на стоки от България до Хърватия и обратно.

Защо да изберете „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД?

  • Редовни линии: Имаме редовни групажни линии между България и Хърватия, което ви осигурява гъвкавост и бързина в доставката.
  • Модерен автопарк: Нашите транспортни средства включват бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост и оборудване, което отговаря на всички технически изисквания.
  • Проследяване на пратки: Можете да следите вашата пратка в реално време, за да сте информирани за нейното местоположение и състояние.
  • Персонализирани решения: Подхождаме индивидуално към всеки клиент и адаптираме услугите спрямо специфичните нужди и изисквания.

Нашите услуги включват:

  • Пълни натоварвания: За големи обеми и тежки товари.
  • Превози на палети: Национални и международни превози на палетизирани товари.
  • Групажен транспорт: Идеален за малки и средни пратки.
  • Логистични услуги: Пълна подкрепа за вашия бизнес.
  • Спешен експресен транспорт: За бързи и неотложни доставки.
  • Машинен транспорт: Специализиран превоз на машини и оборудване.

В „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД се стремим към непрекъснато усъвършенстване и иновации. Вярваме, че технологиите играят ключова роля в модерната логистика, затова инвестираме в тях, за да предложим по-гъвкави и сигурни услуги на нашите клиенти. Нашият млад и страстен екип е готов да ви помогне с всякакви въпроси относно нашите услуги. Свържете се с нас сега без никакви задължения и се уверете сами в нашия професионализъм и ангажираност към вашия успех.

Изборът на автомобилен транспорт в международната логистика е стратегически. „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД максимизира тази опция чрез оптимизация на маршрутите и гарантиране на спазване на крайните срокове. Нашият ангажимент към ефективност и безопасност утвърждава компанията като водеща в спешните международни превози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *