Транспорт на стоки от България до Англия и обратно

„ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД гарантира услуги като една от най-добрите фирми за сухопътен транспорт както в националните услуги, така и в международните пратки. Работим на територията на цяла Европа като извършваме редовен групажен транспорт на стоки от България до Англия и обратно.

Искате ли да спестите разходи за вашия транспорт на стоки от България до Англия и обратно? Имате ли нужда от сътрудник, ангажиран с най-взискателните ви срокове? Искате ли веднъж завинаги да спрете да се притеснявате за транспортирането на вашите продукти?

Оставете запитване във формата за контакт с нас и се уверете в експертността, която нашият екип притежава. Връщаме отговор в най-кратък срок.

Ние не сме като повечето компании за международен автомобилен транспорт. Ангажираме се със сериозността и точността, като гарантираме натоварването по всяко време. Спазваме всички правила и разпоредби в международния транспорт. Винаги намираме най-достъпното решение за нашите клиенти спрямо техните индивидуални изисквания. Предлагаме превоз на различни видове товари, както и на леки автомобили.

Специализирани сме в групажен транспорт и специален транспорт като тежки машини или много обемисти товари, като по този начин покрива цялата национална и европейска територия. Предлагаме достъпни решения за всеки, който има нужда от транспорт на стоки от България за Англия и обратно.

Изборът на автомобилен транспорт в международната логистика е стратегически. ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“  ЕООД максимизира тази опция, като оптимизира маршрутите и гарантира крайни срокове. Ангажиментът към ефективност и безопасност утвърждава компанията като референтна в спешните международни превози.

В „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“  ЕООД ние ви предоставяме цялостно и персонализирано логистично решение и сме на ваше пълно разположение, за да ви помогнем с всякакви въпроси, които може да имате относно нашите услуги. Свържете се с нас сега без никакви задължения.

На ваше разположение можем да предложим:

  • Пълни натоварвания;
  • Голям обем или голямо натоварване;
  • Национални и международни превози на палети;
  • Групажен транспорт;
  • Логистиката;
  • Транспорт с голям обем;
  • Спешен експресен транспорт;
  • Машинен транспорт.

Ние сме млад и страстен екип с много ясна мисия: да правим технологични иновации всеки ден, за да предложим на нашите клиенти по-гъвкава и сигурна услуга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *