транспорт до Гърция и обратно

Гърция, разположена в южната част на Европа, е страна с интересна история и много интересни възможности. Транспортна фирма ДА ЛОГИСТИКАГРУП ЕООД предоставя цялостен товарен транспорт до всяка точка на Гърция, както и от Гърция до други европейски градове, осигурявайки свободна търговия на най-високо ниво. Най-често срещаните транспортни маршрути включват гръцки градове като Атина, Солун, Патра, Коринт, Пирея, Тива, Ханя, Хераклон и Каламата. Разчитайте на нашата фирма при нужда от транспорт до Гърция и обратно.


Що се отнася до индустрията на Гърция, тя е силно зависима от туризма – според статистиката около 30 милиона посетители минават през страната всяка година. Друг отрасъл на икономиката е земеделието и животновъдството, както и производството. Хиляди европейски граждани осъзнават високото качество на гръцките стоки, което от своя страна ги насърчава да установят силни бизнес отношения. Признаването на гръцките продукти на българския пазар набира скорост и се случва обратното, насърчавайки по-близки партньорства между страните.


Ако желаете да извършите какъвто и да транспорт до Гърция (превоз на стоки, групажен транспорт и др.), ние можем да транспортираме почти всякакъв вид товари – можем да организираме пълноценни, нестандартни, групажни превози, както и куриерски превози.


Нашият дългогодишен опит означава, че можем да предоставим всяка услуга в спедиторския бранш, съобразена с индивидуалните нужди на клиента. Всеки ден изминаваме стотици хиляди километри, за да осигурим пълна мобилност на стоките от и до избраната страна в Европа. Ние предлагаме гъвкави решения при необходимост от транспорт до Гърция и обратно.


Избирайки нашите услуги, Вие се сдобивате с доверен партньор, който гарантира изчерпателност – нашите опитни специалисти, владеещи чужди езици, ще се погрижат за всеки аспект от транспортното обслужване, благодарение на което гарантираме най-високо качество на изпълнените поръчки. Каним Ви да се запознаете с нашата оферта и да се свържете с нас още днес.


Фирмата ни предоставя услуги за превоз на товари в Европа, както и за превоз на групажни товари в целия Европейски съюз. Осигуряваме и организираме логистика в ЕС. Нашият екип от професионалисти ще помогне за решаването на всеки логистичен проблем в Европа.


Независимо от размера на товара, ние гарантираме навременен и безопасен транспорт. Превозът на товари в Европа се извършва, като се вземат предвид нормите на международното законодателство. Благодарение на опита и детайлното планиране на всеки транспорт, ние гарантираме възможно най-високо качество на транспортните услуги. Най-високото качество означава навременна доставка, професионално изпълнение на транспортните поръчки от първия контакт с клиента. На всеки етап се грижим транспортът да протича безпроблемно, а поверения ни товар да бъде доставен безопасно и сигурно на посочения адрес на договорените с вас дати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *