Фирмата ДА ЛОГИСТИКА ГРУП предоставя транспорт до Австрия от България и обратно, отговаряйки на специфичните изисквания на своите клиенти. Нашите услуги включват:


Товарен транспорт и товарни превози по линията България – Австрия – България.
КОМПЛЕКТНИ Хладилни товарни превози по направлението България – Австрия – България.
Транспорт на стоки, транспорт на ОТ КАШОН през палет ДО КАМИОН – можете да разчитате на нас.
Транспорт когато е необходимо цялостно преместване – ние ще спомогнем за организацията.
Групажен транспорт до Австрия – изключително популярна и удобна транспортна услуга.
Всичко съобразено с нуждите на нашите клиенти. Изготвяме индивидуални оферти и доставяме от кашон до камион.


Препоръчително е да направите запитвания за транспорт поне 3-4 дни преди датата на товарене. Използвайте нашата удобна форма за запитвания или се свържете с нас на посочения номер. Екипът ни ще отговори на Всички Ваши въпроси и ще Ви съдейства с най-добрия избор на услуга транспорт до Австрия. Можем да ви предложим както индивидуален така и групажен автомобилен транспорт


Фирмата „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ осъществява транспорт от България до Австрия и обратно, покривайки различни видове товари, включително комплектни товари, групажни пратки, стоки, изискващи температурен режим, лични вещи, багаж, мебели и офис оборудване.


Нашата фирма изпраща всички видове стоки, храни и промишленост, с максимален контрол на качеството, здравето, модернизацията и постоянна и предварителна информация за нашите клиенти.
Линиите ни за товарен превоз до Австрия и обратно включват камиони и бусове. Те са с различна товароносимост и оборудване, което отговаря на всички технически изисквания.


Винаги ще бъдете в сигурни ръце, когато изберете нашата фирма! Продукти и стоки, транспортирани в цяла Европа; от производител или склад до търговец на дребно. С надеждно решение за международен транспорт. Особено когато товарът е спешен или по друг начин уязвим.


Фирмата „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД осигурява бърз и надежден групажен транспорт между България и Австрия. Ние предлагаме цялостно решение за транспортирането на Вашите товари и сме специализирани в предоставянето на транспорт при спешни поръчки, което ни прави един от предпочитаните партньори на пазара в областта на групажния транспорт до Австрия.


Нашата фирма е партньор, готов да организира и транспортира Вашите товари, независимо дали става въпрос за комплектни или групажни товари, до всяка точка в Австрия. Използваме разнообразни транспортни средства според Вашите нужди. С дългогодишен опит нашите служители гарантират коректност, добра комуникация и своевременно изпълнение на доставките на вашите стоки. Потърсете ни още днес по удобен за Вас начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *