ТРАНСПОРТНИ ФИРМИ

Превозвайте своите товари с най-добрите транспортни фирми в България и чужбина. Изберете логисика от „ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП“ и се възползвайте от нашата мрежа – работим с много и проверени транспортни фирми.

Ние от „ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП“ превозваме Вашите товари по суша, въздух и вода на разумни цени.

Получавате винаги актуална информация, за местонахождението на товарите Ви.

Предлагаме пълен набор услуги от добри транспортни фирми

Извършваме транспорт на:

  • групажни товари
  • цели товари
  • опасни /по ADR/товари
  • хладилни товари
  • извънгабаритни

Изберете релации, за вашия товар или направете заявка, за превоз на товари още сега.

Направете своя информиран избор сред транспортните фирми.

Нашето предимство

Разполагаме винаги с актуална информация, за местонахождението на товарите Ви.

В търсене на най-добрата транспортна услуга, ние работим за Вас през цялата година – без изключения, включително и на национални празници.

Работим с най-добрите транспортни фирми на българския и чуждия пазар.

Добрите транспортни фирми в България

транспортни фирми и логистика

Транспортните фирми извършващи пълен набор от транспортни услуги (по суша, въздух и вода) са гръбнака на международния транспортен поток. Фирмите с предмет на дейност транспорт предоставят средства (камиони, влакове, кораби, самолети и други), за транспортир на товари.

Като част от Европейския съюз, българските фирми си партнират и конкурират в предоставянето на Транспортни услуги с превозвачи както от съюза, така и от останалите страни в Европа.

За да предоставим добри транспортни услуги на своите клиенти, ние си партнираме с добрите транспортни фирми у нас и в чужбина. Предоставяме качествени транспортни услуги: организираме товарен транспорт, за пратки с големи вариации в размерите: „от кашон до камион“.

Ново: ако вече сте избрали транспортна фирма и желаете да определите точното разстояние, по което ще пътува вашия товар можете да го направите в нашата страница, за определяне на разстоянието.


Логистика

Ние предоставяме качествени услуги за транспорт и логистика в България, Европа и Близкия изток. Когато се нуждаете от надежден партньор за логистика у нас и в чужбина – потърсете нашите услуги.

Не твърдим че сме най-добрата логистична фирма, но предоставяме услуги за транспорт и логистика на най-високо ниво, при това на изключително разумни цени.