СКЛАДОВИ ПЛОЩИ

Променящата се среда на Вашия бизнес изисква да имате гъвкави решения за складиране

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП ви предлага в София Пловдив Варна и В република Северна Македония гр Скопие нагодени и динамични складови капацитети, съгласно Вашите изисквания за темературен-контрол и регулации, както и промени в обема от стока за съхранение. Нашите гъвкави модели на услуги за складиране с плащане за каквото използвате са разходно-ефективна алтернатива в сравнение с високи фиксирани разходи за персонал и дългосрочни наеми

Оптимизирайте бизнеса си

Предоставяме на своите клиенти складови помещения подходящи, за товари от: най-малко един европалет.

Наш ангажимент е да подберем подходящо помещение, за да удовлетворим всички всички ваши изисквания.

Предоставяме складови площи, както в Обикновени складове и Под митнически контрол.

Складовете са модерни и предлагат пълнен комплект услуги за товаро-разтоварни операции.

За “ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП”

Ако търсите транспортни фирми – изберете нас. “ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП” е фирма специализирана в управлението на транспортни услуги и логистика. Ние сме оператор на транспортни услуги в България и международен транспорт.

В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.

Транспортни услуги от ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП

Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета. Предлагаме пълен набор от транспортни услуги и логистика в България, както и международен транспорт.

Международен транспорт от ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП
 
Предлагаме пълен набор от услуги за международен транспорт и логистика. Извършваме транспортни услуги по всички значими дестинации в Европа.
 
За транспортни услуги за транспорт у нас и за международен транспорт си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.