Логистика и превоз на товари са две понятия, които са тясно свързани. Първият се отнася до мрежата от средства, методи и инфраструктура, необходими за гарантиране на адекватно съхранение, транспортиране и разпространение на стоки и услуги. Второто се отнася до едно от звената в тази верига.


Какви промени бележат трансформацията на логистиката през 2023 г.?


Основното предизвикателство е да ускори процеса на внедряване на нови технологични инструменти за преодоляване на насложените кризи, произтичащи от сложните сценарии икономически и социално-политически, в които сме потопени.


Някои от най-значимите промени които големите компании въвеждат – или имат на масата – са електрификацията на автопаркове, използването на водородни камиони, цифровизацията на мрежите за доставки или използването на изкуствен интелект за оптимизиране на маршрута.


Предвид обстоятелствата все по-голям брой компании избират да възложат логистика и и превоз на товари на външни консултантски услуги. Поверяването на тази сложна дейност на специализирани фирми каквато е и „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД им позволява да превърнат един постоянен разход в променлив. Това влияе върху увеличаването на производителността и рентабилността.


Всяка фирма в сектора, която се стреми да бъде конкурентоспособна, е наясно, че трябва да предоставя услуга, съобразена с клиентите си.


Накратко, логистиката и превозът на товари съставляват сектор в постоянен растеж, с многобройни предизвикателства пред Вас. Сектор, който трябва да предлага специфични услуги и по-високо качество.
В „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД ние анализираме специфичните нужди за съхранение, транспортиране и дистрибуция на всяка стока. Така проектираме изключителна стратегия, адаптирана към нуждите и особеностите на всеки клиент и всяка доставка, за да осигурим цялата стойност, която една логистична фирма може да предложи.


Услуги, която предлагаме в и извън България със същите гаранции и същата строгост, за да гарантираме, че всички наши пратки могат да пристигнат в перфектно състояние до мястото, където трябва да бъдат. Защото нашите клиенти нямат граници, както и ние.


Ще се радваме да ви информираме за всички наши услуги и тарифи, както и да ви посъветваме по всеки въпрос, който можете да ни зададете. Нашият екип от опитни професионалисти, специализирани в транспорта на стоки по шосе, ще ви предложи най-доброто обслужване. Свържете се с нас още днес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *