Основният стандарт на „ДА ЛОГИСТИКА ГРУП“ ЕООД е отлично обслужване, срокове, внимание, непрекъснато усъвършенстване и гаранция за своите клиенти. Ние предлагаме услугата групажен транспорт.


Имаме дългогодишни клиенти, които очакват от нас оптимално ниво на обслужване, което им позволява да намерят в нашата организация идеалния партньор за развитие на тяхната дейност.


Нашият успех ще зависи до голяма степен от удовлетворението и доверието, което нашите клиенти получават от упражняването на нашата дейност.


За да запазим и увеличим нашия ангажимент екипът ни постоянно надгражда своите знания в областта на транспорта и логистиката. Винаги вземаме предвид процесите, процедурите, инструкциите и спецификациите на фирмата и тези, изисквани от нашите клиенти, както и управлението на риска, за да предприемем мерки за минимизирането им и увеличаване на възможностите.


Ние подобряваме комуникацията с всички участващи страни, за да отговорим на техните нужди и очаквания.
Извършваме анализ на околната среда и ключовите процеси, за да постигнем съгласие относно подходящи действия за подобряване въз основа на получените резултати и поставените цели.


При нас ще получите:
Персонализирано обслужване и внимание
Кажете ни вашите нужди, за да предложим най-подходящите решения за групажен транспорт. Ние управляваме сухопътни транспортни услуги, адаптирани към вашите изисквания и нужди.
Експресен групажен транспорт
Международната сухопътна транспортна услуга в групажния режим, способна да намали транзитното време, благодарение на оптималното управление на доставката. Изградени дългосрочни партньорски отношения, които ни позволяват да намираме бързи и гъвкави работещи решения.
Специализиран транспорт
Услугата за сухопътен транспорт от врата до врата за стоки, способна да се адаптира към най-взискателните транзитни времена.
Превоз на пълни товари
Транспортната услуга за комплектни товари е разработена от опитен екип от професионалисти, способни да осигурят вниманието и персонализираното управление, което вашите нужди изискват.
Решения, адаптирани към нуждите на всеки индустриален сектор, вид стока и нейните логистични изисквания.
Всички транспортирани пътувания на стоки са застраховани съгласно покритието на Международната конвенция CMR, към която може да се добави допълнително застрахователно покритие за превоз на стоки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *