Групови транспортни услуги

Групови транспортни услуги представляват няколко пратки товари, изпратени до едно и също място, натоварени в един микробус/ тир. Този вид транспорт е рентабилен, тъй като клиентите плащат само за мястото, което заема техният пакет, а не за целия микробус/ тир.

Въз основа на нашия опит, малките и средни предприятия, изпращащи много малки колети, се възползват от груповия /групажния/ транспорт.

Сроковете за доставка варират в зависимост от маршрута на транспортиране и други фактори, влияещи върху времето за доставка. Нашата широка гама от групажен транспорт предлага заминавания по разписание и бърз транзит в цяла Европа.

При нужда от групови транспортни услуги, можете да оставите заявка на нашия сайт. Колегите ще се свържат в най-кратък срок с Вас за да уточните дестинацията, обема на пратките и всички детайли около превоза.

Как работи групажният транспорт? Ние организираме събирането на товари за транспортиране до консолидирани складове. След това товарът се консолидира и транспортира до Европа, след което товарът се изпраща до стратегически разположени складове. От складовете товарите се претоварват и доставят до местоназначението.

Предимства:

Редовни линии: Разполагаме с редовни групажни линии до ключови дестинации в Европа, което ви осигурява гъвкавост и удобство.

Модерен автопарк: Нашите транспортни средства включват бордови и соло камиони, както и микробуси с различна товароносимост и оборудване, съобразено с всички технически изисквания.

Проследяване на пратки: Възможност за проследяване на вашата пратка в реално време, за да сте информирани за нейното местоположение и състояние.

Персонализирани решения: Индивидуален подход към всеки клиент с възможност за адаптиране на услугите спрямо специфичните нужди и изисквания.

Защо да изберете нас:

Професионализъм: Дългогодишният опит на нашите служители гарантира коректно отношение, отлична комуникация и изпълнение в срок на доставка на вашия товар.

Сигурност: Всички наши превози са застраховани, осигурявайки ви спокойствие и увереност, че вашите товари са в добри ръце.

Гъвкавост: Независимо дали имате нужда от транспорт на малка пратка или голям товар, ние можем да предложим подходящото решение.

ДА ЛОГИСТИКА ГРУП е вашият надежден партньор за групажен транспорт в Европа. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди и да предложим най-доброто решение за вашия бизнес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *