ГРУПАЖЕН ТРАНСПОРТ ОТ И КЪМ РУМЪНИЯ


Групажен транспорт към Румъния – поддържаме редовна групажна линия от България към Румъния. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Румъния е Букурещ.
Научете всичко, за услугата на ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП – групажен транспорт. Свържете се с нашите служители и ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Групажен транспорт към Румъния – поддържаме редовна групажна линия от България към Румъния. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Румъния е Букурещ.

Научете всичко, за услугата на ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП – групажен транспорт. Свържете се с нашите служители и ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Цена за групажен транспорт на товари от България до Румъния (от София до Букурещ и обратно)

Цена за транспорт на евро палет по направлението: от София до Букурещ или от Букурещ до София е на атрактивната цена от 150.00 лв. без ДДС, както и 150.00 лв., за транспорт до всяка друга точка на България.

* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг.

Цената важи за 2 или повече палети.*

Транспорт до Румъния / Групажен транспорт до Румъния от България

  • Ежедневна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт към Румъния, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние организираме транспорт до Румъния (основно град Букурещ), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Румъния.

Транспорт от Румъния / Групажен транспорт от Румъния до България

  • Ежедневна групажна линия от Букурещ до София. И след това до всяка точка на България.

„ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП“ организира за своите клиенти транспорт на товарите от Румъния / и групажен транспорт към Румъния/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Още за групажната линя на „ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП“ от София до Букурещ и от Букурещ до София

Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Букурещ. Имаме групажна линия от София до Букурещ, както и обратното направление – групажна линия от Букурещ към София. Научете още за предлагания от ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП групажен транспорт към Румъния в текста по-долу.

При необходимост извършваме групажни товари и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Румъния.

Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи.ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП е добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Румъния или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Румъния

Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП е вашия партньор, за групажен транспорт към или от Румъния. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Румъния.