ГРУПАЖЕН ТРАНСПОРТ ОТ И КЪМ ГЪРЦИЯ


Групажен транспорт към Гърция – „Да-Логисика Груп“ поддържа ежедневна групажна линия от България към Гърция. Отправната точка в България е град София, а основната крайна точка в Гърция е Солун.

Ново – групажен транспорт към Атина и градовете между Солун и Атина

При нас можете да поръчате групажен транспорт по следното направление: Катерини, Лариса, Волос, Алмирос, Ламия, Тива, Ахарнес.


Научете всичко, за групажен транспорт, който предлагаме ние от ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП. Свържете се с нашите служители, ще се постараем да организираме за Вас групаж на товари по необходимото направление.

Цена за групажен транспорт на товари от България до Гърция (от София до Солун и обратно)

Цена за транспорт на евро палет по направлението София до Солун или от Солун до София на цена от 150.00 лв без ДДС, както и 150.00лв, за транспорт до всяка друга точка на България.

* Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг.

Транспорт до Гърция / Групажен транспорт до Гърция от България

  • Ежедневна групажна линия от София до Солун. Групажен транспорт към Гърция, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние организираме транспорт до Гърция (основно град Солун), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Гърция.

Транспорт от Гърция / Групажен транспорт от Гърция до България

  • Ежедневна групажна линия от Солун до София. И след това до всяка точка на България.

„ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП“ организира за своите клиенти транспорт на товарите от Гърция / и групажен транспорт към Гърция/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Още за групажната линя на „ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП“ от София до Солун и от Солун до София

Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Солун. Имаме групажна линия от София до Солун, както и обратното направление – групажна линия от Солун към София. Научете още за предлагания от ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП групажен транспорт към Гърция в текста по-долу.

При необходимост извършваме групажни товари и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Гърция.
Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП е добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Гърция или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Гърция

Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, ДА-ЛОГИСТИКА ГРУП е вашия партньор, за групажен транспорт към или от Гърция. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Гърция.